Guerda internationaal

Ons high-end relatiebureau coacht u in de zoektocht naar de ideale partner.

U heeft vast al gehoord, “de sleutel tot verleiding is zelfvertrouwen”. Maar hoe doe je dat? Ons team van experts geeft u advies om uw volgende afspraken met vertrouwen te maken en eindelijk liefde te vinden.

1. Heb je geen vertrouwen in jezelf? Doe alsof het tegenovergestelde!

trouver son ame-soeur Paris

Veel studies hebben aangetoond dat de hersenen geen onderscheid maken tussen realiteit en verbeelding: maak hier gebruik van. Geef jezelf dagelijks een compliment, zeg tegen jezelf dat je mooi bent, geef jezelf, feliciteer jezelf met kleine overwinningen in het dagelijks leven… Kortom, terwijl je wacht op de ideale partner, hou van jezelf. Als het nog niet het geval is, doe dan alsof. Door deze dagelijkse positieve gedachten, zul je je geleidelijk goed voelen over jezelf en je bewust worden van je troeven. Word zeker van jezelf, je zult een charme en een aanwezigheid uitstralen die je onweerstaanbaar maken. 

2. Zorg goed voor jezelf

Het is noodzakelijk om vrede te hebben met jezelf voordat je je leven als een paar deelt. Zorg goed voor jezelf, verwen jezelf, luister naar je behoeften en leer nee te zeggen!

Gun jezelf de tijd om te doen wat je leuk vindt: een dagje naar de spa, winkelen, fietsen, schilderen…

Genieten van je eigen gezelschap en voor jezelf zorgen stelt je in staat om je bewust te worden van je waarde en om zekerder van jezelf te zijn tijdens je toekomstige romantische ontmoetingen.

3. Verjaag negatieve gedachten

Wees niet te streng voor jezelf en jaag negatieve gedachten weg. Neem elke avond de tijd om de positieve punten van je dag te inventariseren! Beetje bij beetje krijg je de gewoonte om positief en relativerend te zijn in alle alledaagse situaties: dan kun je jezelf op je best laten zien  tijdens je volgende romantische dates. Natuurlijk worden je positiviteit en optimisme troeven in je zoektocht naar een zielsverwant: je straalt en bent een bron van geluk in het leven van je partner.

4. Laat je niet domineren door je angsten

Ben je bang om verlaten te worden, of om niet opgewassen te zijn tegen de taak? Laat je angsten je liefdesleven niet verpesten. Inventariseer wat je tegenhoudt, bepaal de bron en werk eraan. Inderdaad, onze angsten creëren soms onbewuste blokkades en verhinderen ons om liefde te vinden. Jaloezie, gebrek aan communicatie of aan vertrouwen, kan je zoektocht naar een soulmate en je leven als koppel ernstig beïnvloeden. Uiteraard zal onze befaamde liefdescoach Guerda de Haan u begeleiden in deze essentiële stap in de zoektocht naar de ideale partner.