Aller au contenu

Guerda internationaal

Accueil » High-end Datingbureau

High-end Datingbureau

INTERNATIONAAL HIGH-END DATINGBUREAU
GUERDA INTERNATIONAL

Guerda International is een dating agency voor hoger opgeleide van internationale faam. Inderdaad, na heel Frankrijk te hebben veroverd en de leider in Parijs te zijn op het gebied van high-end, luxe en VIP-dating sector, heeft ons bureau zich ook bewezen in Brussel, Amsterdam, Genève, Londen, Luxemburg en Andorra.

Wij zijn een High-end Datingbureau dat zich inzet bezorgd over uw welzijn en geluk. Onze beroemde liefdescoach, Guerda de Haan, biedt u afspraken met haar in onze kantoren, in luxe hotels of bij u thuis om het u comfortabeler te maken. De interviews die Guerda persoonlijk afneemt zijn voor haar een kans u beter te leren kennen en uw persoonlijkheid te begrijpen, maar ook om aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Bovendien zijn wij het enige high-end relatiebureau dat u een follow-up aanbiedt en diensten die aangepast zijn aan uw persoon en uw behoeften.

Onze love-coach, Guerda de Haan, heeft als professional en dankzij haar ervaringen een groot relationeel netwerk, zowel in Frankrijk en internationaal. Omdat ze gescheiden is, is ze zich bewust van de problemen om de ideale partner te vinden. De criteria of het sociaal-culturele niveau ontbreken, het team van onze high end dating agency garandeert u verbindingen met mensen die echt bij u passen. Inderdaad, elke persoon is uniek, de presentaties worden zorgvuldig geanalyseerd en op maat gedefinieerd om een stabiele en duurzame relatie op te bouwen.

Guerda International, luxe & VIP datingbureau

De toewijding en betrokkenheid van Guerda International is alom bekend. Met een slagingspercentage van 78% is Guerda de Haan een matchmaker die in heel Frankrijk en grenslanden wordt erkend, dankzij haar perfecte intuïtie en het harde werk van deze speciaal opgeleide coaches van hart. Guerda International en haar love-coaches geven het beste van zichzelf om uw soulmate te vinden, of u single, gescheiden of weduwe/weduwnaar bent. Ze zullen u alle sleutels geven om te verleiden en een stabiele en duurzame relatie op te bouwen.

De sterke punten van ons High-end datingbureau blijven ons gevoel voor luisteren, onze professionaliteit en onze solide ervaring. In tegenstelling tot datingsites zijn uw persoonlijke gegevens beschermd en geven wij de voorkeur aan fysieke dating. Daarnaast verschillen Guerda en haar serieuze high-end datingbureau van andere bureaus, omdat we een goed gedefinieerd selectiecriterium hebben en we de tijd nemen om onze leden goed te leren kennen om aan hun verwachtingen te kunnen voldoen.

Guerda International aarzelt niet om contact op te nemen met zijn hartjagers, over de hele wereld zijn, gewoon om u de beste diensten te bieden, want zoals u weet, waarderen we uw tevredenheid en geluk.