Guerda internationaal

Wie is Guerda?

Guerda De Haan: liefdescoach erkend in heel Frankrijk

Guerda de Haan, geboren in Rotterdam, is al meer dan twintig jaar life coach en een echte relatieprofessional. Met veel ophedens in reportages op Franse televisie (TF1, France 2, M6, C8, NRJ12) is deze sprankelende en levendige vrouw altijd vastberaden op zoek naar nieuwe uitdagingen. In de loop der jaren heeft zij bekendheid vergaard en zij het een referentie geworden in de high-end dating sector. Via haar luxe- en VIP-relatiebureau wordt haar expertise en onvergelijkbare slagingspercentage erkend. Guerda wordt nu beschouwd als het archetype van coaches, zowel in Frankrijk als internationaal.

Guerda besloot zich in Frankrijk te vestigen. Zodra ze aankwam, kon ze haar talent als zangeres gebruiken, ze trad een keer per week op in een beroemde Parijse pub, begeleid door een van haar gitaar vrienden. Ze trad een paar maanden op en won enkele amateurwedstrijden. Het is ook tijdens een van deze wedstrijden dat ze wordt opgemerkt door een fotograaf die haar vroeg om een aantal foto’s te mogen maken. Hij besloot haar aan een casting director voor te stellen, en zo werd Guerda mannequin voor een prestigieus merk in Frankrijk en het buitenland. Guerda, als echte artiest, aarzelt niet om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ze speelde in verschillende theatervoorstellingen en kreeg hoofdrollen. Ze kent de ins en outs van de Franse hoofdstad en reist de hele wereld over. Guerda werd opnieuw gespot en werd actrice en speelde in televisieseries en films. Ze is autodidact en door haar vele reizen is ze ook polyglot. Ze spreekt vier verschillende talen: Frans, Engels, Nederlands en Duits. Guerda is zonnig en zeer sociaal persoon. Haar persoonlijke kwaliteiten stellen haar in staat door de jaren heen, een adresboek en een portfolio op te bouwen van Franse en internationale klanten, waardoor ze zich kan wijden aan liefde en het delen met iedereen om haar heen. Door haar bijzondere carrière is Guerda nu een gerenomeerd vrouwelijke coach van hart.

Door het creëren van het eerste high-end huwelijksbureau in Frankrijk, Elite Connexion in 2006, voelt Guerda zich trots. Ze heeft het hele land veroverd door ten dienste te staan van de liefde. Haar voldoening ligt in de kracht om geluk en stabiliteit te brengen in het leven van de mensen die ze ontmoet. De keuze van de datingsector als hoofdactiviteit is een bewuste. Guerda wordt door haar omgeving inderdaad altijd gezien als een “gevoelige therapeut”. Bovendien geven veel van haar vrienden haar nog steeds de bijnaam “Cupido”. Ze koos ervoor zich te specialiseren in de high-end omdat ze altijd deel heeft uitgemaakt van deze sociaal-culturele omgeving en weet hoe haar doelgroep te begeleiden in hun zoektocht naar de ideale partner. Altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan, wil ze na Frankrijk en de aangrenzende landen Elite Connexion uit breiden onder de naam Guerda International, een internationaal high-end huwelijksbureau om alleenstaanden, weduwen of weduwnaars en gescheidenen mensen van over de hele wereld bij elkaar brengen.

2

Guerda International

Internationaal High-End Huwelijksbureau

Na het succes van het prestigieuze bureau Elite Connexion hoeft Guerda de Haan haar professionaliteit en gevoel voor romantische relaties van Guerda de Haan niet meer te bewijzen. Zij en haar team van hartenjagers, die ze persoonlijk heeft getraind, staan allemaal tot uw beschikking om u de persoon te laten ontmoeten waar u op heeft gewacht.

Naast het feit dat u financieel onafhankelijk bent, heeft u een diepe menselijkheid en een grote rijkdom van hart, maar ook kunt u zich op een goede manier  in het Engels uitdrukken. Dit high-end datingbureau is gericht op alle leeftijden, maar komt uit dezelfde sociaal-culturele achtergrond.