Guerda internationaal

ONZE LEDEN Guerda international

Guerda International uw high-end, luxe, VIP-relatiebureau begeleidt u in uw zoektocht naar een internationale soulmate. Overtuigd van het belang van het delen van dezelfde sociaal-professionele omgeving om een stabiele en duurzame relatie op te bouwen, zijn we zeer betrokken bij de selectie van onze leden.

Wij zullen u vooral aan leidinggevende, ondernemers, senior executives, mensen met een vrij beroep zoals artsen of kunstenaars voorstellen. Zo garandeert ons team van experts in romantische relaties uw relaties die overeenkomen met uw sociale niveau, maar niet alleen dat. Onze leden hebben ook een bepaalde visie op het leven en een open geest: financieel onafhankelijk, ze hebben een goed sociaal-cultureel niveau, een savoir-vivre en elegantie. Het verkennen van nieuwe horizonten maakt deel uit van hun ambities, ze zijn mobiel en zijn niet bang om hun eigen confortzone te verlaten om de ideale partner te vinden.

Guerda de Haan en haar team van datingexperts richten zich graag naar uw verzoeken. Zij zetten nieuwe kantoren over de hele wereld op.

agence de rencontre Paris

Reisliefhebbers, expats rond de hele wereld, singles op zoek naar een internationaal liefdesverhaal. Onze beroemde liefdes coach Guerda De Haan begeleidt u in uw zoektocht naar internationale liefde. Of u nu in Parijs, Londen, Amsterdam, Andorra, Genève, Brussel of Luxemburg bent, onze hartjagers vinden de ideale persoon voor u.

Onze leden over de hele wereld delen het gemeenschappelijke verlangen om de persoon te ontmoeten die hun dagelijks leven kan delen en een einde kan maken aan hun eenzaamheid. Guerda en haar team van experts maken er een erezaak van om leden van een hoog sociaal niveau te werven met waarden die essentieel zijn voor het succes van een romantische relatie: respect, eerlijkheid en oprechtheid. Natuurlijk en authentiek. Onze singles willen vooral de liefde ontmoeten en een stabiele en duurzame relatie opbouwen, onder dezelfde dak of ieder het zijne.

Guerda, oprichter van Guerda International, zet zich al meer dan 20 jaar in voor de liefde. Luisterend zorgt ze ervoor dat ze haar leden leert kennen om hun verwachtingen beter te begrijpen. Na een diepte-interview maakt ze de balans op van uw persoonlijkheid, uw vroegere liefde, familie en beroep(en), uw verlangens en bepaalt ze de belangrijkste criteria voor uw zoektocht naar de ideale partner. Haar feilloze intuïtie stelt haar in staat om een mogelijke chemie tussen twee mensen te detecteren. Ons team van romantisch ere la tie professionals biedt u ondersteuning op maat door u waardevol advies te geven tijdens uw liefdesreis: gedrag om te adopteren, uiterlijk, contact, debriefings van uw afspraken… 

Dankzij haar onfeilbare gevoel en haar vele internationale contacten, zal Guerda de juiste persoon voor u vinden. Heeft u er altijd al van gedroomd om de wereld rond te gaan of woont u al in het buitenland en wilt u een gelijkwaardige en duurzame relatie opbouwen? Guerda International, ons high-end luxe en VIP internationale relatiebureau, neemt uw lot in eigen handen.