Guerda internationaal

Onze methode

Bij Guerda International, ons internationale luxe- en VIP-relatiebureau, hebben we een efficiënte en gepersonaliseerde methode. De eerste stap van ons selectieproces is de vraag u te registreren op onze website, of om ons rechtstreeks te bellen, zodat we u ons bureau kunnen presenteren. Daarna neemt onze liefdescoach Guerda de Haan contact met u op om een afspraak met u te maken. Interviews vinden plaats op haar kantoor of in de grootste luxe hotels. Guerda kan ook naar u toe komen, als u dat wenst.

agence matrimonial Londres
agence matrimonial Guerda Londres

Niettemin behoudt Guerda zich na een zorgvuldig geanalyseerd persoonlijk gesprek het recht voor om haar diensten te weigeren aan mensen die niet voldoen aan de criteria van ons prestigieuze bureau. Daarbij komt dat onze cliënten uit vrije beroepen komen of een hoog sociaal-culturele achtergrond hebben: advocaten, artsen, bedrijfsleiders, senior executives, kunstenaars… Guerda garandeert graag uw welzijn en wil ervoor zorgen dat u op uw gemak bent. Tijdens het gesprek is onze hartcoach geïnteresseerd in uw professionele en emotionele levenspad, uw persoonlijkheid en uw savoir-vivre: inderdaad, het hebben van een goede opleiding blijft een van de kernwaarden van Guerda International. Eenvoud en jezelf zijn is Guerda’s advies, om jezelf vrij gemakkelijk te kunnen identificeren.

Analyse en Coaching door Guerda

Guerda neemt haar werk zeer serieus en zorgt ervoor dat uw dossier bij u wordt vastgesteld. Na het analyseren van uw persoonlijkheid en het bepalen van uw lange termijn verwachtingen, biedt onze matchmaker gepersonaliseerde coaching. Nadat ze haar diensten heeft aangepast aan uw imago, kan zij uw profiel aanmaken en na validatie van uw kant, deze online op onze website te plaatsen. Dit alles stelt u in staat lid te worden van ons internationale high-end relatiebureau en met gemak de andere profielen online te raadplegen. U blijft anoniem en al uw persoonsgegevens worden bewaard door onze teamleden. Om een zo groot mogelijke discretie te waarborgen, voelt u zich vrij een pseudoniem te gebruiken.

Guerda International-5

Connecties bij Guerda International

Guerda en haar team zorgen ervoor dat de profielen zorgvuldig worden geselecteerd, met het oog op het in contact brengen van de profielen die gemakkelijk kunnen matchen. Na een zorgvuldige analyse leggen we de verbinding door de contactgegevens van de geselecteerde profielen per e-mail door te geven. Nadat er contact met elkaar opgenomen is volgt de ontmoeting. Guerda blijft in back-up door de evolutie van de relatie van ver af te volgen en zal zich toestaan om in te grijpen indien nodig na debriefing van de leden.

Guerda's op volgen

Inderdaad, Guerda wil dat alles goed gaat. Om deze reden vraagt ze na elke ontmoeting om een debriefing om de sterke en zwakke punten te evalueren en zo uw verwachtingen beter te herdefiniëren. Indien nodig voeren Guerda de Haan en de hart coaches passende ondersteuning in, zoals hoe je het beste tevoorschijn kunt komen. Onze gerenommeerde matchmaker zet zich ervoor in dat u uw doelen en de zijne ook helpen bereiken; die u helpen liefde en gelukte vinden.

22022022-0985-HD copie

Mogelijkheid op een "pauze" in uw contract:

Heb je in de tussentijd de liefde gevonden? Of u neemt gewoon liever de tijd of gaat op reis, u zult zich vrij voelen om uw contract op Stand-By te zetten. Inderdaad, Guerda Internationale stelt pauzes tot uw beschikking, om u alle tijd te geven die u nodig heeft. U heeft de mogelijkheid omuw contract opnieuw te activeren wanneer u maar wilt.Bij Guerda Internationaleblijven uw welzijn en tevredenheid onze prioriteiten.