Aller au contenu

Guerda internationaal

Accueil » De meest romantische steden volgens Guerda Internationale

De meest romantische steden volgens Guerda Internationale

De meest romantische steden volgens Guerda International

Zoals u weet, is ons internationale high-end huwelijksbureau Guerda International nu aanwezig in de grootste steden ter wereld. U begeleiden in uw zoektocht naar de ideale partner staat bij ons voorop. Voor al onze leden die de liefde hebben gevonden, en voor hen die het zeer binnenkort zullen vinden….Hier is een selectie speciaal voor jou!

Top 5 romantische bestemmingen om te doen met je helft

trouver son ame-soeur Paris

Parijs, de lichtstad

De aangename oevers van de Seine, de charme van de Marais kwartier, de onmisbare Champs de Mars of de prachtige monumenten. De atypische mix van Boulevard Haussmann en kleine smalle straatjes maken de stad uniek en bijzonder romantisch.

Of u nu uit de regio Ile-de-France komt of gewoon op doorreis bent, Parijs is een echte inspiratiebron voor geliefden: de hoofdstad van de liefde zal je hart sneller doen kloppen.

Brugge, juweel van België

De warme en atypische architectuur geeft deze stad een onvergelijkbare charme. Het beroemde Lake of Love, ook wel Minnewater genoemd, is een plek waar huwelijksaanzoeken gedaan worden omdat het romantisch is. U kunt zwanen en eenden bewonderen in hun natuurlijke omgeving tijdens een romantische wandeling. Brugge is een stad waar het leven goed is. De stad zal u verleiden met de felle kleuren van de traditionele huizen, die contrasteren met het flamboyante groen van de vele parken en tuinen die de stad doorkruisen.

Londen, kosmopolitisch en romantisch

Rustig en elektrisch, deze kosmopolitische stad is van onvergelijkbare historische en culturele rijkdom. Wat is er romantischer dan een wandeling door de rustige en kleurrijke straten van de beroemde Notting Hill? De Engelse charme zal u onderdompelen in een sfeer die de grootste romantische komedies waardig is. Londen zal je zeker de inspiratie brengen die je nodig hebt om je vlam aan je paard naar je liefde te verklaren. U kunt uzelf ook trakteren op een reis naar de zevende hemel aan boord van de beroemde London Eye, een prachtig symbool van Londen.

Amsterdam, een onvergelijkbare charme

Met zijn bruggen en aangename grachten is Amsterdam de perfecte setting voor een fietstocht met uw partner. U zult genieten van de typische architectuur van het stadscentrum en de warme kleuren tijdens een wandeling hand in hand. Zo’n omgeving garandeert u een geslaagd romantisch weekend.

Het betoverende Venetië

De romantiek van de stad Venetië is wereldberoemd. Als we aan Venetië denken, denken we aan geliefden, romantische gondeltochten en typisch Italiaanse restaurants voor de meest hebzuchtige onder ons. Venetië is ongetwijfeld de ideale bestemming voor een speciaal moment als koppel dat u zich de rest van uw leven zult herinneren.