Guerda internationaal

Internationaal high-end relatiebureau Luxemburg
Guerda International

Wandel langs het mooiste balkon van Europa, of breng een romantisch bezoek aan de oude stadswijk. De hoofdstad van het Groothertogdom heeft een aantal leuke verrassingen voor u! Daarom komt Guerda International haar leden ontmoeten in Luxemburg.

trouver son ame-soeur amsterdam

Guerda, afkomstig uit de Nederlandse bourgeoisie, vestigde zich in Frankrijk en bewoog zich in de meest exclusieve kringen van de hoofdstad. Al snel werd ze gespot om haar elegantie en begon ze haar carrière als model en actrice. Ze speelde in verschillende films en televisieseries in Frankrijk en in het buitenland, en bouwde een zeer substantieel contactboek op. In Frankrijk is ze zelfs het onderwerp van verschillende reportages over haar activiteiten als hartcoach en high-end relatieadviseur op de belangrijkste Franse televisiezenders. Al meer dan twintig jaar werkt ze als liefdescoach- en headhunter. Nu is ze een referentie in het milieu van high-end ontmoeting.

Als echte professional in romantische relaties, stellen haar intuïtie en ervaring haar in staat om uw verwachtingen en uw persoonlijkheid perfect te ontdekken om de ideale persoon te vinden.

Guerda International:

VIP in high-end meetings Luxemburg

Onze experts zijn zich bewust van de moeilijkheid om echte ontmoetingen te maken en het gebrek aan tijd van onze leden. Daarom begeleiden ze u tijdens het zoekproces. Na een diepte-interview met onze coach-lief de Guerda, analyseert ons team de voornaamste criteria van uw zoektocht en brengt u snel in contact met een lid dat voldoet aan uw wensen en uw persoonlijkheid.

Onze experts zorgen ervoor dat de leden van hetzelfde sociale niveau komen om profielen te verbinden die gemeenschappelijke waarden en interesses delen. We maken er een erezaak van om de persoon te vinden die perfect voldoet aan uw criteria om een gezonde en duurzame relatie te garanderen.

Neem zonder verdere vertraging contact met ons op om uw wederhelft in Luxemburg te vinden en deel eindelijk uw dagelijks leven met de ideale persoon.