Guerda internationaal

Internationaal high-end huwelijksbureau Genève -
Guerda Internationale

Omringd door de bergen en op het beroemde lac Léman, biedt Genève u een adembenemend landschap. Liefhebbers van horloge maken en chocoladeliefhebbers kunnen ook hier hun wensen vervullen. Genève, een populaire vakantie- en zakelijke bestemming, is een romantische en aangename stad, bevorderlijk voor high-end ontmoetingen en een vredig leven voor twee. Daarom kan Guerda International u ook in deze charmante stad ontmoeten.

Woon je in Genève of droom je ervan om je wederhelft daar te vinden? Neem nu contact met ons op.

trouver son ame-soeur amsterdam

Guerda de Haan, afkomstig uit de Nederlandse bourgeoisie en bekend op de Franse televisie, meer dan 20 jaar bekend om haar succes als liefdescoach en huwelijksadviseur. Als echte Cupido, ze heeft zichzelf vaak in de high-end dating sector. Ze heeft een zeer uitgebreid adresboek omdat haar sociale niveau en haar modellencarrière haar in staat hebben gesteld om de meest populaire omgevingen te bezoeken en over de hele wereld te reizen. Ze spreekt vloeiend Frans, Engels, Nederlands en Duits. Haar ervaringen en carrière stellen haar in staat een veelheid aan contacten en profielen te bieden, waar u ook bent. Deze stralende vrouw heeft een onberispelijke intuïtie en een grote vastberadenheid om je tevreden te stellen.

Guerda is zich bewust van de moeilijkheid om serieuze ontmoetingen te vinden. Daarom zet het team zich in om de ideale partner voor elk van zijn leden te vinden door zich aan te passen aan hun behoeften, waar ze ook zijn.

Guerda International :

High-end datingbureau Genève

Ben je single? Stap voor stap werkt ons team van experts om jouw soulmate te vinden.

Na een eerste gesprek met Guerda, onze coach-liefde, bepalen we de belangrijkste elementen en criteria om de zoektocht naar de partner te starten die in alle opzichten overeenkomt met uw verwachtingen. Dankzij een zeer uitgebreid portfolio aan contacten brengen wij u snel in contact met het profiel dat bij u past.

Guerda International zorgt ervoor dat haar leden uit hoge sociaal-professionele categorieën komen, teneinde profielen van hetzelfde sociale niveau met elkaar te verbinden. Wij zorgen ervoor dat u de persoon vindt die perfect aan uw criteria voldoet om een stabiele en duurzame relatie te garanderen. Bent u gepassioneerd door wintersport, wandelen, kunst of film? Wij vinden wij voor u de ideale persoon, met wie u door de straten van de prachtige stad Genève kunt wandelen.

Woont u in Genève en droomt u ervan uw partner te vinden? Neem direct contact met ons op.